Συγκεντρώνεται η εθνική Ελλάδος

Συγκεντρώνεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την πρώτη της προπόνηση στον Άγιο Κοσμά ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Τετάρτης (21:45) με την Ελβετία στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12:00 σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και λίγες ώρες αργότερα (16:00) θα ξεκινήσει προπόνηση, με έμφαση στη φυσική κατάσταση για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας κάθε ποδοσφαιριστή.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα εκτιμηθεί και ο ελαφρύς τραυματισμό του Καραγκούνη στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Σε περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος, ο Σάντος δε σκοπεύει να καλέσει αντικαταστάτη του.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει την ευκαιρία στην αναμέτρηση που ακολουθεί να δοκιμάσει ορισμένους ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις και να διαπιστώσει πως ανταποκρίνονται τα νέα πρόσωπα, Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Φυτανίδης, στις συνθήκες της "γαλανόλευκης".

Η αποστολή που έχει επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με την Ελβετία: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.