Σηκώνει τα μανίκια ο Μίτσελ

Τη σφραγίδα του στο βελτιωμένο Ολυμπιακό που επιθυμεί να δει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσπαθήσει να βάλει από τη Δευτέρα ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ.

Ο Μίτσελ είναι ο πρώτος τεχνικός, μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ενέδωσε στο "ψηστήρι" των ερυθρολεύκων, μετά από πολλές συζητήσεις και ουκ ολίγες συναντήσεις.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι ιθύνοντες της διοίκησης του Ολυμπιακού δειχνουν να τον πιστεύουν. Μπροστά στο ενδεχόμενο να αφήσουν μόνο τους τον Αντώνη Νικοπολίδη ως το τέλος της χρονιάς, δείλιασαν.

Το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα χάθηκε την Κυριακή με θύτη τον Ατρόμητο και μαζί του χάθηκε και η φιλοδοξία του προέδρου των ερυθρολεύκων να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Τον Μίτσελ περιμένει δουλειά πολλή. Ο 50χρονος προπονητής παρακολούθησε τον αγώνα των νταμπλούχων με τους Περιστεριωτες και αποχώρησε, μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς μια ώρα μετά το ματς.

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής του, ο Ισπανός κάνει τα πλάνα του. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μίτσελ έχει να λύσει πολλά ζητήματα:

- Να ξαναδώσει στον Ολυμπιακό τη χαμένη αυτοπεποίθησή του.

- Να βρει λύσεις στην οργάνωση της μεσαίας γραμμής. Ο Ολυμπιακός κάνει πολλές παράλληλες πάσες και, τόσο με Γκρέκο, όσο και με Μασάδο, δυσκολεύεται να κάνει εύκολες διεισδύσεις.

- Να "αναγεννήσει" τους ντεφορμέ Μανιάτη, Μοδέστο.

- Να εντάξει ομαλά τον Πίνο στην ομάδα.

- Να εντάξει το Αβραάμ Παπαδόπουλο, μετά τη μεγάλη απουσία του και πάλι στο σύνολο.

Το πρόγραμμα δεν ευνοεί τον Ισπανό προπονητή. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην έδρα του δεύτερου Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο και την Πέμπτη στην έδρα της Λεβάντε στην Ισπανία για το Europa League.