Βύντρα: Το χρονικό μιας μεταγραφής που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Ολική ανατροπή δεδομένων συντελέστηκε στην υπόθεση του Λουκά Βύντρα και στη δρομολογημένη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ισπανία και πλέον, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στη Λεβάντε και ανακοινώθηκε επισήμως από την ιστοσελίδα της ομάδας.

Η ομάδα της Βαλένθια τον υποδέχτηκε με ειδικό wallpaper στην ιστοσελίδα, όπου τον καλωσόρισε στο ρόστερ των Λεβαντίνων. Το οξύμωρο είναι ότι, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ο 32χρονος θα τεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων στη φάση των 32 του Europa League, αν και δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας με οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μπλόκαρε τελικά τη μεταγραφή του 32χρονου διεθνή αμυντικού, καθώς συνάντησε τη δυσαρέσκεια των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι τον προειδοποίησαν ότι η γενικότερη αντίδραση του φιλάθλων του Ολυμπιακού θα είναι παρόμοια.

Ο παίκτης εξέτασε γρήγορα τις υπόλοιπες επιλογές του, προκειμένου να μη μείνει χωρίς ομάδα.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε μεταξύ διοίκησης Ολυμπιακού, της πλευράς του ποδοσφαιριστή και της ισπανικής Λεβάντε, ώστε ο παίκτης αστραπιαία να μεταβεί στην Ισπανία.

Η Λεβάντε είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον διεθνή αμυντικό, την οποία τελικά αποδέχτηκε ο παίκτης.