Στον Ολυμπιακό ο… φταίχτης Βύντρα

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό, η οποία αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη από την αρχή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Συν τοις άλλοις, προκαλεί την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού σε πολλά επίπεδα. Ο έμπειρος μπακ προορίζεται για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Βασίλης Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως προκύπτει από πληροφορίες από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Τον Έλληνα διεθνή διεκδίκησε τελευταία στιγμή και ο ΠΑΟΚ, όμως στο τηλεφώνημα του Ζήση Βρύζα, ο Λουκάς Βύντρα απάντησε: "έχω κλείσει στον Ολυμπιακό". Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από το μάνατζέρ του να προχωρήσει σε διερευνητική επαφή με τον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μόλις πληροφορήθηκε το σενάριο, δέχθηκε με χαρά να προχωρήσει στην κίνηση απόκτησης του παίκτη.

Ο Βύντρα αποχώρησε την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους πράσινους για την λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών, εισπράττοντας περίπου 1.000.000 ευρώ από το τριφύλλι σε δόσεις δυο ετών. Ο Λουκάς Βύντρα θα εισπράξει από τον Ολυμπιακό άλλα 150.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, αφού ο λόγος που μετακομίζει στο λιμάνι δεν είναι βιοποριστικός, αλλά εκδικητικός.

Ο πλάγιος μπακ φόρεσε τα πράσινα για εννέα χρόνια και θα αποτελέσει τον τρίτο παίκτη που θα κάνει το δρομολόγιο Παιανία-Ρέντη, μετά τους Αντώνη Νικοπολίδη και Μιχάλη Κωνσταντίνου.