“Καίγονται” για τρεις προσθήκες στον ΟΦΗ

Οι μέρες περνούν και τα περιθώρια για μεταγραφές στον ΟΦΗ έχουν στενέψει. Τα οικονομικά του ασπρόμαυρου συλλόγου δεν επιτρέπουν κινήσεις μεγάλου μπάτζετ.

Οι άνθρωποι του Ομίλου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να προχωρήσουν σε δυο-τρεις μετεγγραφές έτσι ώστε να ενισχύσουν την ομάδα τους. Το βάρος έχει πέσει στην απόκτησης ενός έμπειρου μέσου. Η περίπτωση που τσεκάρεται αυτή την στιγμή είναι του Γιώργου Μακρή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος εδώ και καιρό από τον Ατρόμητο.

Το γεγονός πως ο 28χρονος μέσος έχει μείνει χωρίς σύλλογο, σε συνδυασμό με το σχετικά χαμηλό κασέ του, δελεάζουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί του. Ωστόσο, αν ο Μακρής θα φορέσει τη φανέλα των Κρητικών ή όχι θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Το τυπικό μέρος απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κανούλα, καθώς αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο ο μανατζερ του παίκτη. Ο νεαρός φορ έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα λαμβάνοντας μάλιστα κανονικά μέρος στις προπονήσεις. Παράλληλα, από το μικροσκόπιο του Γιαννη Πετράκη περνάει και ο Κυζιρίδης.

Κι όλα αυτά, ενώ ξεκίνησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Ντένις Σόουζα να αποχωρεί από την προπόνηση, με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Η κατάσταση του για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Φαίακες θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Πέμπτη. Ιωαννίδης και Βερόν έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 της Τετάρτης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας προσοχή στο ματς με την Κέρκυρα. "Για μένα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι και σημαντικά και δύσκολα. Θέλω να έχουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει σαν ομάδα. Αν είμαστε έτσι, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.