Παναθηναϊκός: Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και κενά στο ρόστερ

Όχι τόσο να ενισχύσει το ρόστερ του, όσο να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι... κακοί Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος προσπαθεί ο Παναθηναϊκός.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι φωνές για κακή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού από την πράσινη διοίκηση, η οποία, μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Λιβαθηνού, δείχνει να έχει χάσει το έρεισμά της και στους παλαίμαχους, πέρα από τον προβληματισμό ακόμη και του σκληρού πυρήνα των φιλάθλων.

Ο συνεργάτης μάνατζερ Ούγκο Βαρέλα βρίσκεται στην Αθήνα ήδη από την Τρίτη. Ωστόσο, το δύσκολο για τον Παναθηναϊκό δεν είναι να εντοπίσει παίκτες, αλλά να τους αποκτήσει.

Λείπουν λεφτά, χαλάνε οι μεταγραφές

Οι 40.000 ευρώ διαφορά στέκονται εμπόδιο για την απόκτηση του σαφώς κατώτερου των αποπεμφθέντων από άποψη ποιότητας, Γιάννη Κοντοέ. Άλλες 100.000 ευρώ φαντάζει αδύνατο να βρεθούν για την αξιόλογη περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει απαντήσει.

Το τριφύλλι δεν μπορεί να καλύψει ούτε σκέτα συμβόλαια

Ούτε ο γυρολόγος Κρις Μπόιντ μπορεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, αν και το τριφύλλι είναι έτοιμο να παραβλέψει τα ιατρικά του προβλήματα, αν είναι να δεχτεί τα προσφερόμενα χρήματα. Ωστόσο, οι πρώτες επαφές του Παναθηναϊκού με το μάνατζερ του Σκωτσέζου απέβησαν άκαρπες, οπότε ο παίκτης το πιθανότερο είναι να μην εξετάζει καν την περίπτωση μετακόμισης στην Ελλάδα.

Η περίπτωση Ταμπόρδα

Και όλα αυτά, ενώ υποτίθεται ότι οι πράσινοι "καίγονται" για την απόκτηση επιθετικού. Ο Βαρέλα έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του 31χρονου Σεμπάστιαν Ταμπόρδα, ο οποίος προσφέρεται ως δανεικός, αλλά και πάλι είναι αμφίβολο αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και... υποβιβασμό της ποιότητας του ρόστερ. Μοιραία.