Κατά προτίμηση Έλληνα προπονητή ζητάει ο Άρης

Στο τραπέζι θα τεθούν την Τετάρτη στις 16.00, τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του προπονητή στον Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Λούκας Αλκαράθ αποτελεί ήδη παρελθόν για τους κιτρίνους.

Στις προτιμήσεις των διοικούντων της ΠΑΕ, είναι η ανεύρεση τεχνικού που θα προέρχεται από τον ελληνικό χώρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του greekfootball.gr, στόχος είναι να έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής επομένως πολύ δύσκολα θα τεθεί στο τραπέζι λύση από το εξωτερικό, εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Με βάση τα όσα ισχύουν, ο προπονητής θα βρίσκεται, στη Θεσσαλονίκη, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (ίσως και νωρίτερα), ώστε να γνωρίσει τους νέους του παίκτες και να προλάβει να καθίσει στον πάγκο, ενόψει του ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Το αν θελήσει, βέβαια, να είναι παρών στον κυριακάτικο αγώνα, είναι προσωπική επιλογή του ανθρώπου που θα επιλεγεί και όχι της διοίκησης.

Ονόματα μέχρι στιγμής (επισήμως) δεν υπάρχουν, παρά το γεγονός πως έχουν ήδη κυκλοφορήσει εκείνα των Λεμονή και Όγιος, καθώς αμφότεροι είναι ελεύθεροι. Οπως και να' χει, όμως, στο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθούν τα υπέρ και τα κατά των υποψηφίων διαδόχων του Λούκας Αλκαράθ.