Ατρόμητος: Βαραίνει η φανέλα, “μικραίνει” η ομάδα

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών διευκρινίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι η απόφαση που ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν "συνειδητοποιημένη απόφαση και όχι εν βρασμώ ή λόγω του αποτελέσματος".

Ο κ. Σπανός έχει πικραθεί από την αποδοκιμασία των φιλάθλων του Ατρομήτου προς την ομάδα. Προς τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου δέχεται πιέσεις από το τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και από το δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη να μην αποχωρήσει, αλλά αυτή τη στιγμή ο ίδιος είναι απογοητευμένος, απ' ό,τι προκύπτει από το περιβάλλον του.

Γιατί όμως; Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Παναθηναϊκό και από την αρχή της χρονιάς δυσκολεύεται να κερδίσει παιχνίδια, ενώ χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή. Βρίσκεται 19 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Κι όλα αυτά στο λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών και με ομάδες με τους ίδιους -ή και ακόμη χαμηλότερους- στόχους, να τον ξεπερνούν ή να είναι σχεδόν δίπλα του στη βαθμολογία, παρότι οι διακυρήξεις της αρχής της σεζόν έβαλαν ψηλά τον πήχυ.

Ο κόσμος του Ατρόμητου έχει γαλουχηθεί στις επιτυχίες και αντιλαμβάνεται ότι ο Ατρόμητος έχει οργάνωση και είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Superleague. Οπότε, μια ήττα από τον κακό Παναθηναϊκό, είναι λογικό να τους κακοφαίνεται.

Ο Γιώργος Σπανός δεν πρέπει να εκνευρίζεται. Το δημιούργημά του έχει ανέβει κατηγορία, ο πήχυς βρίσκεται ψηλά και είναι λογικό να υπάρχουν υψηλοί στόχοι και δυσαρέσκεια, εάν αυτοί δεν επιτυγχάνονται.

Η εποχή που μια μέτρια πορεία στη μέση της κατάταξης της Superleague συγκινούσε τους φιλάθλους του Ατρομήτου έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό θα έπρεπε να χαροποιεί τον κ. Σπανό κι όχι να τον απογοητεύει.