Νίκη 2-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Βέροια

Με πρωταγωνιστές τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Μπράνα Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους Ζωσιμάδες της Βέροιας με σκορ 2-0, αφήνοντας τη Βασίλισσα του Βορρά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 23', όταν ο Λόπεζ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Τσουκαλά. Από το κόρνερ, όμως, ήρθε τελικά το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με δημιουργό τον Ντε Βινσέντι και σκόρερ τον Ίλιτς με προβολή από κοντά.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του στο 34' με τον Ντε Βινσέντι ή στο 44' με τον Ίλιτς, όμως τα κατάφερε εν τέλει στο 53', όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ντε Βινσέντι έβγαλε τετ-α-τετ τον Ίλιτς με τον Λόπεζ, και ο Σέρβος επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία.

Η Βέροια δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει, και έτσι παρέμεινε μέχρι το τέλος αυτό το 2-0, που φέρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 26 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον Λεβαδειακό και την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ η Βέροια παρέμεινε στους 16 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.