Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Λίνεν

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Λίνεν για τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2 – 1, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της προπόνησης της Κυριακής, ενώ προανήγγειλε και σερί επιτυχιών μέχρι το τέλος του πρωθλήματος.

Όπως είπε ο Γερμανός:

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Το πρώτο μας επίτευγμα είναι ότι καταφέραμε να για πρώτη φορά φέτος να βρεθούμε πίσω στο σκορ και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Τώρα πάμε για το δεύτερο. Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ φέτος δύο διαδοχικά παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να το πετύχουμε και αυτό. Στο δεύτερο γκολ ήμασταν και τυχεροί, έτσι όπως μπήκε. Όπως και στον Άρη είχαμε τύχη στο γκολ. Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε πάντα από την τύχη. Όταν είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργούμε ευκαιρίες, πρέπει να βάζουμε τα γκολ".

Κάλυψη σε Κουτρουμπή, αποθέωση Κορδέρο

Τον Κουτρουμπή κάλυψε ο Έβαλντ Λίνεν στην ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης αφού τόνισε ότι "Έκανε λάθος στο γκολ. Έχασε τον αντίπαλό του. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλους τους αγώνες οι στόπερ μας αναλαμβάνουν το μαρκάρισμα των καλύτερων κεφαλοσφαιριστών του αντιπάλου".

Όσον αφορά την απόδοση του Μιχέλ Κορδέρο ο Γερμανός τεχνικός δεν την παρέλειψε να το απονείμει τα εύσημα, ενώ υπογράμμισε με έμφαση ότι: "Πρώτη φορά βλέπω Ισπανό ποδοσφαιριστή να μαρκάρει με τόσο πάθος και να παίζει τόσο δυνατά. Μπράβο σου!".