Μύλος με τη μεταγραφή του Χρήστου στον Πανθρακικό

Η ομοσπονδία της Ρουμανίας καθυστερει τη μεταγραφή του Παρασκευά Χρήστου στον Πανθρακικό.

Ο 29χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη θρακιώτικη ομάδα και το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, την Ουνιβερσιτάτ Κλουζ.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει αίτηση στα αρμόδια όργανα της ρουμανικής ομοσπονδίας για μονομερή λύση του συμβολαίου του,επειδή είναι απλήρωτος επί πολλούς μήνες. Ωστόσο, οι Ρουμάνοι υπάλληλοι δεν έχουν ακόμη ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Άνθρωπος του παίκτη έχει ενοχλήσει επανειλημμένα την ομοσπονδία και έχει ενημερώσει ότι ο παίκτης χαρίζει τα οφειλόμενα δεδουλευμένα, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του.

Πριν από μία εβδομάδα ο Χρήστου ενημέρωσε σχετικά την FIFA, με την υποσημείωση του κατεπείγοντος να μη χάσει τη μεταγραφική περίοδο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία απάντησε πώς αρμόδια είναι η ομοσπονδία της Ρουμανίας, όμως τόνισε ότι μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του κι αν δεν σταλεί η μπλε κάρτα του, τότε θα παρέμβει εκείνη.

Παρόλα αυτά, ο Πανθρακικός θέλοντας να μην έχει πρόβλημα πιθανής αντικανονικής συμμετοχής του παίκτη, παρουσιάζεται διστακτικός και οι εξελίξεις στην μεταγραφή του Κύπριου αμυντικού μετατίθενται για τις τελευταίες ημέρες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.