Παίκτης της Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα. O Έλληνας διεθνής θα ανήκει στο ρόστερ των Ρωμαίων για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο 27χρονος διεθνής ταξίδεψε τελικά στη Ρώμη και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Μετά από διαρκείς μυστικές συζητήσεις, τελικά πείστηκε από τη διοίκηση των τζιαλορόσι. Κατόπιν, ο 27χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε και επίσημα συμπαίκτης του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Νωρίτερα,ο Τοροσίδης είχε απορρίψει την κατά τι καλύτερη πρόταση της Φούλαμ, καθώς προτίμησε να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα έχει στη Ρώμη μικτές ετήσιες απολαβές 1.300.000 ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς, κάτι που σημαίνει ότι θα εισπράττει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρώ.

Η Ρόμα επιδιώκει, με την πορεία της στη φετινή Serie A, να επιστρέψει στις διοργανώσεις της UEFA. Μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στο Champions League της σεζόν 2013-14.