Ρόμα ή Φούλαμ για τον Βασίλη Τοροσίδη;

Μυστήριο με την περίπτωση της μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη. Ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και πλησιάζει στον επόμενο προορισμό του.

Το σύνολο του αθλητικού, έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τον εμφανίζει ένα βήμα από τη Ρόμα και προεξοφλεί ταξίδι του 27χρονου στην ιταλική πρωτεύουσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τις προσεχείς ώρες.

Ωστόσο, αν και στην Ελλάδα επικαλούμαστε ξένα Μέσα ενημέρωσης, το calciomercato.it επικαλείται πληροφορίες από Ελλάδα.

Από τη διοίκηση της Ρόμα τηρείται σιγή ιχθύος. Την ίδια ώρα, η αγγλική ποδοσφαιρική ιστοσελίδα caughtoffside.com αναφέρει ότι ο παίκτης είναι ένα βήμα από τη Φούλαμ. Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Sun φιλοξενεί ρεπορτάζ για το θέμα, τονίζοντας ότι ο διεθνής πλάγιος μπακ αποτελεί επιλογή που τυγχάνει της έγκρισης του προπονητή των Κότατζερς, Ντικ Γιολ.

Και λίγο αργότερα, για να ενισχυθεί το... μπάχαλο, η ιστοσελίδα της βρετανικής Independent αναφέρει ότι η Φούλαμ έχει καταθέσει πρόταση 500.000 λιρών το χρόνο για διετές συμβόλαιο στον παίκτη.

Από το περιβάλλον του παίκτη διαρρέεται ότι ο παίκτης βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο Ολίμπικο της Ρώμης. Από την άλλη, το ταξίδι του στην Ιταλία δεν επιβεβαιώνεται.