Aπροστάτευτοι νιώθουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Για άλλη μία μέρα, η Παιανία βράζει. Δεν προκαλεί πια κατάπληξη το γεγονός της έντασης και των έντονων διαλόγων σε μια προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς φέτος οι πράσινοι μας έχουν συνηθίσει έτσι και ίσως περνούν την πλέον ψυχοφθόρο σεζόν της ιστορίας τους.

"Η ομάδα είναι τραγική. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε. Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας όλοι και αυτό το πράγμα να αλλάξει. Έχουν γίνει λάθη, αλλά έχετε κι εσείς ευθύνες. Αλλάξτε την κατάσταση". Αυτές, σύμφωνα με τον sport-fm.gr, ήταν οι πρώτες κουβέντες από το γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, ώστε να συζητηθεί το θέμα και να πάψουν οι στρουθοκαμηλισμοί, αλλά τελικά, ήταν τα λόγια που άναψαν το φυτίλι.

"Δε λειτουργούμε σαν ομάδα. Γίνονται πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουμε. Διαβάζουμε για το μέλλον μας, χωρίς να μας έχει ενημερώσει κάποιος. Τη μια παίζουμε, την άλλη δεν παίζουμε. Δε υπάρχει σχέδιο. Δεν υπάρχει τίποτα κι όλο ακούμε φήμες. Αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Μόνο κακό μας κάνουν και μας έχουν επηρεάσει", απάντησε ο Γάλλος αμυντικός και εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

Την ίδια ώρα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης κατήγγειλε ότι οι παίκτες νιώθουν "απροστάτευτοι". Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα πάει στην Παιανία, προκειμένου να μιλήσει ο ίδιος με τους ποδοσφαιριστές και να ειπωθούν όλα ξεκάθαρα.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου διέψευσε το περιστατικό απειθαρχίας, που αναφέρθηκε στα Μέσα, σχετικά με ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού που... επιτέθηκε με ρίψη μπάλας στον Κώστα Ελευθεράκη. "Πρόκειται για περιστατικό ανύπαρκτο", δήλωσε.