Τίτλοι τέλους για τον Βασίλη Τοροσίδη στο λιμάνι

Αμετάκλητη είναι η απόφαση του Βασίλη Τοροσίδη να εγκαταλείψει τελικά τον Ολυμπιακό.

Το φλερτ του Έλληνα διεθνή με τη Ρόμα καλά κρατεί, ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι και από μόνη της η ύπαρξη ενός συμπατριώτη του, του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο ρόστερ των Ρωμαίων, δίνει προβάδισμα στην επιλογή του δεξιού μπακ του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος να επιλέξει την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ως τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του.

Πάντως, η περίπτωσή του δεν αφήνει ασυγκίνητους και άλλους συλλόγους της Serie A, με τη Νάπολι να είναι μια από τις ομάδες που φημολογείται ότι μπορεί να μπει σφήνα στη μεταγραφή του.

Στο "κόλπο" πάντα είναι και η Φούλαμ, σύμφωνα με τον sport-fm.gr, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, ο Μάρτιν Γιολ συγκινείται από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται ενδιαφέρον ωστόσο να εκδηλώσει και η Φιορεντίνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, τόσο η Τζένοα όσο και ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να μπουν σφήνα στο κυνήγι του Έλληνα διεθνή. Ο Ιβάν Σαββίδης πολύ θα ήθελε να κάνει ρελάνς έναντι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την άλλη, η Τζένοα είχε εκδηλώσει κι αυτή με τη σειρά της και παλιότερα ενδιαφέρον για τον παίκτη και τώρα που κάνει ριζική ανανέωση στο ρόστερ της, τον καλοβλέπει ως σημαντική προσθήκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενδιαφερθεί και στην παρούσα μεταγραφική περίοδο για δεξιό μπακ και αν κατάφερνε να πείσει τον Τοροσίδη να πέσει το καλοκαίρι κάτω από τις απαιτήσεις των 700.000 ευρώ το χρόνο (περίπου στις 550.000 μέ 600.000 ευρώ), ίσως να έκανε την κίνηση επικοινωνιακής ρελάνς.

Αν δεν ήταν ο Χερμάν Τσιστιακόφ, ο... εκρηκτικός Σαββίδης να είχε ήδη προσεγγίσει μόνο του τον παίκτη.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δηλώνουν ότι ακόμη κι αν παραχωρηθεί τώρα ο ποδοσφαιριστής, πολύ δύσκολα θα αποκτηθεί άλλος δεξιός μπακ.