Άρης: Μεταγραφική ρελάνς μέσω… Πειραιά

Μεταγραφική ρελάνς μέσω... Πειραιά επιχειρεί ο Άρης. Ξεκινώντας με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, για τον οποίο απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μετακίνησης του, οι κίτρινοι φιλοδοξούν ότι έχουν κάνει την αρχή ελπιδοφόρων φιλικών σχέσεων με τον Ολυμπιακό. Ήδη βολιδοσκοπούν άλλες τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στον Άρη έχουν κάνει κρούση και ελπίζουν να πάρουν και τους Γιάννη Ζαραδούκα, Ανδρέα Τάτο και Παναγιώτη Βλαχοδήμο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση. Έτσι όπως φαίνεται, οι κίτρινοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον Ζαραδούκα. Ωστόσο, για τους άλλους δύο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη θα περιμένουν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου την απάντηση των ερυθρολεύκων. Αν εκείνη είναι αρνητική, θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.