Ζαρντίμ: Σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει Καβάλας

Αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ετοιμάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Καβάλα.

Ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές με ελάχιστη παρουσία έως τώρα, προκειμένου να ξεκουράσει και κάποιους από τους βασικούς που έχουν καταπονηθεί από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας δοκίμασε με τους βασικούς τους Ιωαννίδη, Βλάχο και Καραγκούνη, θεωρείται όμως δύσκολο να παίξουν και οι τρεις, αφού τη... σειρά τους περιμένουν αρκετοί παίκτες.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας και Χάρης Λυκογιάννης ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ανεβάζοντας κι άλλο την ένταση. Ο Νταβίντ Φουστέρ συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Ρόι Κάρολ αναμένει το εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες, λόγω έντονου κοιλιακού άλγους.