Aνάσα για τον Άρη

Προσωρινή φορολογική ενημερότητα εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης σήμερα και απομένει πλέον να εξασφαλίσει και ασφαλιστική ενημερότητα, ώστε να έχει το περιθώριο να πραγματοποιήσει μεταγραφές για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για να συμβεί αυτό, απαιτείται να καταβληθεί ένα ποσό περίπου στα 40.000 ευρώ.

Την Παρασκευή, η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 του προπτωχευτικού κώδικα, με την ελπίδα ότι με την θετική απόφαση του δικαστηρίου, θα κερδίσει τον χρόνο που χρειάζεται για την ρύθμιση των εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων που την απασχολούν.

Στα αγωνιστικά ο Ρούμπεν Πουλίδο υποφέρει από τενοντίτιδα με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και σήμερα ο Γιάννης Γιαννιώτας που εξακολουθεί να έχει πόνους με την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κρήτης να είναι θεωρείται απίθανή. Ωστόσο η αυριανή προπόνηση θα δείξει αν ο νεαρός παίκτης περιληφθεί στην αποστολή από τον προπονητή του Λούκας Αλκαράθ.