Αισιόδοξοι για τη Σλοβενία οι πράσινοι

Αναχώρησε για τη Σλοβενία η αποστολή του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δώσει το πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League με την Μάριμπορ. Οι πράσινοι κατά την έξοδο τους φάνηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τον αυριανό αγώνα.

“Θα έλεγα δεν θα έπρεπε να εστιάσει πάνω σε κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε ομάδα και να παίξουμε όλοι μαζί. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Ελπίζω αυτή η δουλειά να φέρει τους καρπούς της. Αν όλοι μαζί και όλος ο λαός του Παναθηναϊκού μείνουμε ενωμένοι, τότε θα έχουμε καλά αποτελέσματα” δήλωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Ζέκα μιλώντας για τη Μάριμπορ, έκανε λόγο για μια καλή ομάδα. Παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίχτες του, θα δώσουν τον καλύτερο τους για να κατακτήσουν τη νίκη.

Τέλος, ο Χάρης Μαυρίας ανέφερε: “Η Μάριμπορ είναι μια πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Europa. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί και να κερδίσουμε το πρώτο ματς στον όμιλο. Και το πρωτάθλημα και η Ευρώπη είναι στόχοι που θέλουμε να πάμε καλά, έχουμε καλή ομάδα. Και μέσα από την Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ψυχολογία και να δείξουμε τις δυνατότητες μας”.