“Ήμασταν ανώτεροι από τον Ολυμπιακό”

Ανάμεικτα όπως εξομολογήθηκε ήταν τα συναισθήματα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, όταν μπήκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκη", προκειμένου να αναμετρηθεί με τους ερυθρόλευκους.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Το γκολ που πέτυχα ήταν καθαρό αλλά από την στιγμή που το ακύρωσε ο διαιτητής δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα όταν μπήκα στο γήπεδο αλλά είμαι επαγγελματίας και έκανα το καθήκον μου. Ξεκινήσαμε το Τσαμπιονς Λιγκ με νίκη σε μια έδρα που δύσκολα θα κερδίσουν οι άλλες ομάδες, αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί για την πρόκριση” είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο Χούντελαρ, ενθουσιάστηκε με το κλίμα που επικρατούσε στο Καραϊσκάκη και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

“Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι από την αρχή. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τις ευκαιρίες που είχαμε, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Δεν φοβήθηκα. Θα ήθελα να μπει βέβαια, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήταν τέλεια η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει που ήταν τόσο φανατικοί οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθαν και οι δικοί μας. Νομίζω ότι θα φάμε γύρο σήμερα το βράδυ. Άλλωστε, το κρέας αρέσει σε όλους”.