Ζαρντίμ: “Θα επέλεγα τους ίδιους παίχτες ”

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Σάλκε, τις χαμένες ευκαιρίες και τα προβλήματα του αγώνα, μίλησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν μετάνιωσε για τις επιλογές του στην ενδεκάδα και τις αλλαγές στην άμυνα.

“Πιστεύω πως σήμερα δείξαμε καλή συμπεριφορά. Μπήκαμε δυνατά παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί που πήραμε το αποτέλεσμα. Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στο γήπεδο μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη εικόνα των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με τη Σάλκε σημείωσε ότι: “Το παιχνίδι χωρίζεται σε διάφορα στάδια. Ξεκινήσαμε δυνατά και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε μετά από πολλές ευκαιρίες. Σε άλλα κομμάτια η Σάλκε ήταν καλύτερη. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ πολύ γρήγορα και αυτό επηρέασε την ψυχολογία των παικτών μου”.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα άλλαζε κάτι, αν ξεκινούσε τώρα το παιχνίδι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκαθάρισε πως οι παίχτες θα παρέμεναν οι ίδιοι. Το μόνο που θα ήθελε ήταν το να πετύχουν περισσότερα γκολ. Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε: “Αλλάξαμε στρατηγική στο παιχνίδι μας. Επιλέξαμε να παίξουμε με δύο μπροστά και με τέσσερις παίκτες πίσω. Θέλαμε να ενισχύσουμε το παιχνίδι μας στο κέντρο. Γι αυτό πήγε ο Μασάντο στα δεξιά” .