“Έλαμψε” ο νεοαποκτηθείς Πίνο κόντρα στη Βέροια

Με τον νεοαποκτηθέντα Πίνο να “βγάζει μάτια”, δημιουργώντας δύο γκολ για τη νέα του ομάδα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Βέροιας στο Καραϊσκάκη, φτάνοντας τους 42 βαθμούς στη Superleague σε 16 αγώνες και διατηρώντας το “απόρθητο” της έδρας του, όπου έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Το τελικό 3-0 είναι, ωστόσο, “μαγική εικόνα”. Ο Ολυμπιακός αν και είχε την υπεροχή και δεν απειλήθηκε σοβαρά από τη Βέροια, δυσκολευόταν πολύ στην επίθεση, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να καταγράφεται μόνο μία σημαντική φάση, με τον Τζεμπούρ στο 26', που δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Λόπεζ.

Η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Πίνο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γκρέκο. Ο Κολομβιανός πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, και πριν συμπληρωθεί ένα δεκάλεπτο από την είσοδό του στο γήπεδο, στο 54', “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Μήτρογλου με ιδανική σέντρα από τα αριστερά. Το 1-0 ήταν γεγονός για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Πίνο ήταν πολύ κινητικός και στο υπόλοιπο του αγώνα, αν και ο Ολυμπιακός “έπαιξε με τη φωτιά”, αφού μέχρι το 85' το σκορ ήταν ακόμα στο “εύθραυστο” 1-0. Σε εκείνο το χρονική σημείο όμως ο Τοροσίδης κέρδισε πέναλτι από τον Αμαραντίδη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζεμπούρ, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι πρωταθλητές πέτυχαν και το 3-0, και πάλι μετά από σέντρα του Πίνο, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πάντελιτς, που είχε μπει στο παιχνίδι μόλις τρία λεπτά νωρίτερα.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Πίνο εξέφρασε τη χαρά του για τη θερμή υποδοχή τόσο του κόσμου, όσο και της ομάδας, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές βοηθούν τους ποδοσφαιριστές. "Υποχρέωσή μου είναι να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για το καλό του Ολυμπιακού. Όσο μπορώ θα προσφέρω στην ομάδα μου", σημείωσε εξάλλου.