Ολυμπιακός: Χάνει για ενάμιση μήνα τον Φουστέρ

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ. Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός μέσος υπέστη διάστρεμμα το Σάββατο και θα χάσει τα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος αλλά είναι πιθανό να μείνει εκτός και από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Λεβάντε.

Η ζημιά έγινε σε μία ανύποπτη φάση και αν και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για κάταγμα, ευτυχώς για τον παίκτη αποδείχθηκε πως είναι διάστρεμμα. Συγκεκριμένα η διάγνωση αναφέρει «στροφική κάκωση στην αριστερή περιοχή της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης». Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς το προσεχές διάστημα, από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι αγώνες από τους οποίους θα απουσιάσει ο Φουστέρ, είναι οι εξής: Βέροια (εντός), Λεβαδειακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και ενδεχομένως με Πανθρακικό (εκτός), όπως και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καβάλα. Εξαιρετικά αμφίβολο είναι αν θα προλάβει το πρώτο ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στη Λεβάντε στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Κατά τα άλλα ο Ρόι Κάρολ γυμνάστηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στην πλάτη και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, σε αντίθεση με τον ανέτοιμο Αβραάμ Παπαδόπουλο που πάντως πήρε μέρος και στο δίτερμα, αλλά και τους Σιόβα, Αμπντούν και Ιμπαγάσα που είναι τραυματίες.

Την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια απαρτίζουν οι:

Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.