Πολύ κοντά στον Ισά η Βέροια

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Γκανέζου Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά βρίσκεται η Βέροια. Αυτό άλλωστε περιμένει Δημήτρης Καλαϊτζίδης για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής της Βέροιας.

Η διοίκηση της Bασίλισσας του Βορρά κινείται για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Γκανέζου μέσου της νορβηγικής Ρόζενμποργκ με το όλο θέμα να βρίσκεται στην συμφωνία στο οικονομικό.

Ο Ισά πάντως δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που φαίνεται να απασχολεί τον Καλαϊτζίδη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον τεχνικό της Βέροιας να αναμένει το απόγευμα την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν.

Η άφιξη του Νιγηριανού μέσου από την πατρίδα του θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του στην Βέροια καθώς όλα δείχνουνε πως θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Το ερώτημα που τίθεται στην περίπτωση αυτή είναι αν η ομάδα του Πειραιά θα τον αφήσει με την μορφή δανεισμού στη Βασίλισσα του Bορρά μέχρι το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά το μέτωπο των αποδεσμεύσεων της Βέροιας σήμερα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί αυτή του Ισπανού επιθετικού Κάρλος Μενέντες και έπονται αυτές των Σήφη Δασκαλάκη και του Ελβετού μέσου Νταμιάν Μπελόν.