Επίσημη πρώτη Αναστόπουλου στο Περιστέρι

Την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Ατρόμητος. Πρόκειται μάλιστα για την επίσημη πρώτη του νέου προπονητή των Περιστεριωτών, Νίκου Αναστόπουλου.

Οι παίκτες του Ατρομήτου υποδέχονται την Κυριακή (6/1) τους Φαίακες, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ και με τη νίκη να αποτελεί φυσικά αυτοσκοπό.

Με σύμμαχο την έδρα του, αλλά και με διάθεση να βελτιώσει τα εκτός έδρας αποτελέσματά του ο Ατρόμητος θέλει να σταθεροποιηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας και να προσπαθήσει και για κάτι παραπάνω.

Ο αλενατόρε καλείται να ανεβάσει το ηθικό των κυανόλευκων και τη συγκεκριμένη στιγμή μοιάζει ο ιδανικότερος για κάτι τέτοιο, καθώς στον τομέα του ψυχολογικού ντοπαρίσματος των ποδοσφαιριστών βαθμολογείται με... άριστα.

Αν η ψυχολογία είναι το ατού του προπονητή Αναστόπουλου, το γκολ ήταν η δουλειά του παίκτη Αναστόπουλου. Το εύκολο γκολ, το οποίο λείπει όσο τίποτα άλλο φέτος απ' τους Περιστεριώτες. Εδώ τα δεδομένα έχουν ως εξής. Διαφορετικά, σύμφωνα με το novasports.gr θα πρέπει να περιμένουμε κίνηση της διοίκησης με την απόκτηση κάποιου στράικερ (Μάντζιος, Μακέντα τα ονόματα που παίζουν) ή θα δούμε τον Aναστόπουλο να κάνει ειδικά μαθήματα στους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς, Κούτσι και Καραμάνο, που στα πρώτα 15 ματς της σεζόν είχαν 3 γκολ συνολικά.