Ψάχνουν “λαβράκια” στον Ολυμπιακό

Λίγες είναι οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ο Χουάνχο Λορένθο έχει ασχοληθεί με κάποιες περιπτώσεις.

Εκτός του Χουάν Πάμπλο Πίνο, η SportDay γράφει ότι ο Χουάνχο Λορένθο έχει ψάξει πολλές περιπτώσεις παικτών που θα ενδιέφεραν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η έρευνα του Ισπανού τεχνικού συμβούλου δεν αφορά μόνο τις προσεχείς ημέρες, με τη λογική να βρει κάποιο "λαβράκι", αλλά και για το καλοκαίρι.

Κυρίως, όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχει ασχοληθεί ο σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σε ζητήματα σκάουτινγκ αφορούν μετά τον Ιούνιο, αφού αρκετοί από αυτούς μένουν ελεύθεροι και υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να αποκτηθεί κάποιος.

Ο Λορένθο βρίσκεται στην πατρίδα του για τις γιορτές, αλλά πέρα από την ξεκούραση, έκανε και κάποιες επαφές για ορισμένους παίκτες. Με δύο κατευθύνσεις: η μία αφορά τους ελεύθερους παίκτες για το καλοκαίρι.

Για τη θέση του τερματοφύλακα η SportDay αναφέρει το όνομα του Αλβάρε της Εσπανιόλ, ενώ από την Οσασούνα ξεχωρίζει ο μέσος Μασούντ (τον είχε πάρει ο ίδιος μαζί με τον Νεκουνάμ όταν δούλευε στον ισπανικό σύλλογο). Επίσης, ο Λορένθο έχει τσεκάρει τον χαφ Ιτούρα της Μάλαγα και τον Πέδρο Ρίος της Λέβαντε.

Παράλληλα, ο Ισπανός έχει μιλήσει και με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ για ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στις ομάδες τους, όπως ο επιθετικός της Μπιλμπάο Τοκέρο και ο κόφτης της Σοσιεδάδ Ελουστόνδο.

Άλλες περιπτώσεις που πιθανώς να απασχολήσουν στο μέλλον τον Ολυμπιακό είναι ο Ανάν, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σάλκε από την Οσασούνα, και ο Νέλσον Βαλντέζ που παίζει στη Βαλένθια ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν.

Την ίδια ώρα, ο Λορένθο έχει ανοιχτές τις... κεραίες του σε Ρωσία και Ουκρανία, όπου από την πρώτη χώρα υπάρχει ο Χουράδο που φοράει τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού από την Σάλκε.