“Βλέπει” Βασιλείου και Σπυρόπουλο ο Παναθηναϊκός

Τον Στέλιο Βασιλείου του Λεβαδειακού και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο του Πανιωνίου "βολιδοσκοπεί" ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay.

Κι αν για την περίπτωση του δεξιού μπακ του Πανιωνίου τα πράγματα είναι μάλλον απλά, αφού ο παίκτης έχει τεθεί εκτός ομάδας επειδή αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που λήγει το καλοκαίρι, για τον 21χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς αφ'ενός έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βοιωτίας μέχρι το 2014, αφ'ετέρου είναι μάλλον απίθανο να αποχωρήσει και δεύτερος επιθετικός από τη Λιβαδειά, μετά τον Ναπολεόνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και για τον Τόμας ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ωστόσο θεωρείται ακριβός, ενώ φημολογείται ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Είναι πάντως σαφής η πρόθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού να αποκτηθούν παίκτες νέοι και εξελίξιμοι, που δε θα κοστίσουν πολύ, αλλά θα προσδώσουν φρεσκάδα και νέο αέρα στην ομάδα.