Μπέντο: Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά οργανωμένος

Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο και το εξαιρετικό στήσιμο που είχε στον αγωνιστικό χώρο εστίασε ο Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος του ματς. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού όπως είπε προέχει η αναμέτρηση με την Αστάνα για το Europa League. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου 

Για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα του από τα άκρα: «Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε ξαναντιμετωπίσει. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου». 

Γιατί δεν έκανε νωρίτερα αλλαγές: «Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έρχεται κούραση, αφού έχουμε ξοδέψει ενέργεια. Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς». 

Για το «κλείδωμα» του Μιλιβόγεβιτς από τον Κεϊτά: «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο α' ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο α' ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή». 

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τη διαχείριση του ρόστερ: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστάνα».

Πηγή: sport-fm.gr