Τρεις αγωνιστικές στον Πατίτο για την μπουνιά στον Φιγκέιρας

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα χάσει τα τρία επόμενα ματς (ΑΕΛ, Πανιώνιο, Κέρκυρα)

Ήταν αναμενόμενο, τώρα πήρε και επίσημη μορφή! Ο Πατίτο Ροντρίγκες τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με τρεις αγωνιστικές για την μπουνιά στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αργεντινού στα επόμενα ματς. Από την πλευρά της Ένωσης σκέφτονται να πραγματοποιήσουν έφεση κατά της ποινής, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν μόλις πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης. 

Όσον αφορά τα ματς που ο Πατίτο αναμένεται να απουσιάσει... Πρώτο παιχνίδι θα είναι το ερχόμενο με την ΑΕΛ εκτός έδρας, τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ αλλά και αυτό με την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου. 

Παράλληλα, αναμένεται να δούμε και πως θα αντιμετωπιστεί εσωτερικά το όλο θέμα καθώς η ΑΕΚ έχει δείξει από την περασμένη σεζόν πως δεν αφήνει να περάσουν στο… ντούκου θέματα απειθαρχίας (όπως αυτό του Βάργκας πέρυσι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης). 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση: 

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών». ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ».

Πηγή: sport-fm.gr