Θέλουν να ντύσουν στα κίτρινα τον Καλτσά

Το όνομα του Νίκου Καλτσά, έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό κάδρο του Αρη, ο οποίος ποντάρει στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τη Βέροια, εφόσον δεν αγωνίζεται. Παρά ταύτα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς τόσο ο μεγαλομέτοχος της Βασίλισσας του Βορρά, Γιώργος Αρβανιτίδης, όσο και ο προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παρουσιάζονται σκεπτικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας.

Ο μεν Αρβανιτίδης θεωρεί πως ο παίκτης δεν πρέπει να δοθεί σε ομάδα ανταγωνιστική της Βέροιας, ο δε Καλαϊτζίδης επιθυμεί πρώτα να αντικατασταθεί από άλλον ποδοσφαιριστή και κατόπιν να αποχωρήσει. Η ομάδα της Ημαθίας ξεκινά τον β΄ γύρο από το Γ. Καραϊσκάκης, κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Καλαϊτζίδης, θέλει να έχει επιλογές στη διάθεσή του, αντάξιες ενός τόσο δύσκολου ματς.

Πέραν όλων των παραπάνω, υπάρχει και το φιλολογικό, προς το παρών ενδιαφέρον της ισπανικής Χέρκουλες, του Κίκε Ερνάντεθ, που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Εξελίξεις στο θέμα Καλτσά, θα πρέπει να αναμένουμε πολύ σύντομα, καθώς η μεταγραφική περίοδος ξεκινά. Βεβαίως, σε ότι έχει σχέση με τον Αρη, υπάρχει πάντα η απαραίτητη προϋπόθεση απόκτησης φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να μπορέσει να πάρει κάποιους παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση, όχι μόνο ο Καλτσάς, αλλά και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να περάσει τις πύλες του Κλεάνθης Βικελίδης.