Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο κόντρα στην Καλλιθέα ο Άρης

Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο θα παραταχθεί ο Άρης στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Ο Ισπανός στράικερ ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο. Χθες έδειχνε πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό, ωστόσο, όταν θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Πέμπτης, ένιωσε πολλούς πόνους.

Κατόπιν, ο γιατρός της ομάδας του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, του σύστησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του σε κανονικό αγώνα, με αποτέλεσμα ο φετινός πρώτος σκόρερ της θεσσαλονικιώτικης ομάδας να μείνει, όπως όλα δείχνουν, εκτός αποστολής στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα μεγάλο πλήγμα, αφού ο Άρης θέλει να αποκλείσει την Καλλιθέα και να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 από τον πρώτο αγώνα. Θα πρέπει συνεπώς να το πράξει χωρίς το βαρύ πυροβολικό του και άρα το έργο του θα είναι πολύ δυσκολότερο.

Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος θέλει να αδράξει την ευκαιρία και να αποδείξει ότι αξίζει θέση στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο τρίτος αρχηγός του Άρη, θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν στη βασική ενδεκάδα τον Νταβίντ Αγκάνθο, μιας και ο Λούκας Αλκαράθ έχει εντυπωσιαστεί από την προσαρμογή και την αφομοίωση του στα συστήματα και στην τακτική της ομάδας.

Έτσι μετά από δύο παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ως αλλαγή -με Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" και με Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης- ήρθε η ώρα του Νίκου Αγγελούδη να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι βασικός.