Στα άκρα η κόντρα παικτών-διοίκησης στον Παναθηναϊκό

Στα άκρα φτάνει η κόντρα παικτών-διοίκησης στον Παναθηναϊκό. Αλαφούζος, Γόντικας και Παναγόπουλος φέρεται να επικοινώσαν με τους μάνατζερ των "κομμένων" παικτών και τους ενημέρωσαν πως οι πελάτες τους θα πρέπει να βρουν ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές με τους Δημήτρη Γόντικα, Λεωνίδα Πολέμη και Χρήστο Παναγόπουλο ώστε να προχωρήσει το θέμα με τους παίκτες που θα... κοπούν. Το βράδυ της Τρίτης οι τρεις άνδρες ενημέρωσαν τους ατζέντηδες των τριών Ελλήνων ποδοσφαιριστών (Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο) που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα".

Οι ίδιοι οι παίκτες, τα ονόματα των οποίων ήταν τα πρώτα που ακούστηκαν ως συμπεριλαμβανόμενοι στη λίστα αποχωρήσεων που συντάσσει ο πρόεδρος, ζήτησαν το λόγο στην προπόνηση της Τρίτης από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

"Είμαστε και στημένοι τώρα;". Αυτό αναρωτήθηκαν ενώπιον των συμπαικτών τους και κυρίως του προπονητή του τριφυλλιού. Λουκάς Βύντρα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος, σε τεταμένο κλίμα, ζήτησαν εξηγήσεις για τη στοχοποίησή τους.

Ο Χουάν Ρότσα παρέπεμψε στον κ. Αλαφούζο τους παίκτες, αλλά το κλίμα στον Παναθηναϊκό, μέσα στις χριστουγεννιάτικες άδειες είναι πολύ κακό.

Δυσκολεύει η περίπτωση του Καζιγιάμα

Είναι κοινό μυστικό ότι στον Παναθηναϊκό εξέταζαν τον οικονομικό εξορθολογισμό του ρόστερ από το Γενάρη. Όσο όμως καθυστερεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου -και πώς να γίνει, χωρίς χρήματα, τόσο θα μειώνονται και οι αντοχές του... πορτοφολιού του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικό δείγμα η περίπτωση του Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα, ο δανεισμός του οποίου από την Τόκιο, παρουσιάζει δυσκολίες. Συν τοις άλλοις, ο Καζιγιάμα πρέπει να καλύψει θέση ξένου και ο Μπρούνο Φορναρόλι δεν είναι εύκολο να βρει ομάδα, στην οποία θα παραχωρηθεί για να ανοίξει θέση για τον Ιάπωνα.