Με νέα πρόσωπα στον Κορυδαλλό το τριφύλλι

Με πολλά νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί στον Κορυδαλλό για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Προοδευτική ο Παναθηναϊκός.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άφησε εκτός αποστολής σχεδόν όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας και παίρνοντας μαζί του για τον αγώνα  πολλά νέα πρόσωπα και παιδία από την ομάδα νέων.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του Παναθηναϊκού να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Κουίνσι, Σπυρόπουλος, Φορναρόλι, Βελάσκες, Κουσίδης. Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος έχουν μπει στο στόχαστρο του προέδρου του τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζου και δρομολογείται η απομάκρυνσή τους από τις τάξεις των πρασίνων.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθησαν και οι Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης, από την ομάδα νέων. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έμειναν εκτός αποστολής έκαναν ασκήσεις αντοχής στη σημερινή προπόνηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας. Ο Διαμαντής Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στην αριστερή κνήμη και ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής είναι από σήμερα αδειούχοι για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μετα τον αγώνα με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, θα ξεκινήσει η άδεια και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου για τους παίκτες του τριφυλλιού.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Καπίνο, Ταμπάκης, Πίντο, Μαρίνος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μαυρίας, Ζέκα, Σο, Λαγός, Φουρλάνος, Δώνης, Σισοκό, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης.