Απίστευτη αντικατάσταση: Μασκοφόρος πήρε τη θέση του Λίνεν στη Ζανκτ Πάουλι!

Ο Γερμανός τεχνικός δεν εμφανίστηκε στην παρουσίαση του νέου αποκτήματος της ομάδας, αλλά η λύση βρέθηκε...

Το ότι η γερμανική Ζανκτ Πάουλι είναι μία από τις πιο ιδιόρρυθμες ομάδες του κόσμου το γνωρίζει πλέον η ποδοσφαιρική υφήλιος: η ομάδα του Αμβούργου είναι για τους οπαδούς της κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος, είναι μία ιδέα, ένας τρόπος ζωής, ένα όχημα κοινωνικοπολιτικών προβληματισμών – και είναι και μία ομάδα που κουβαλάει τη δική της τρέλα!

Ωστόσο, αυτό που σκαρφίστηκε η διοίκηση της ομάδας σήμερα πραγματικά ξεπερνά κάθε φαντασία!

Σήμερα, λοιπόν, η Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Μάρβιν Ντουκς από την Ντόρτμουντ. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα: ο προπονητής της ομάδας, ο Έβαλντ Λίνεν (που στην Ελλάδα γνωρίζουμε καλά από το πέρασμά του από τους πάγκους του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου), δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην παρουσίαση του παίκτη.

Κανένα πρόβλημα, όμως. Η λύση βρέθηκε: εμφανίστηκε στη θέση του ένας άγνωστος, φορώντας μία μάσκα με το πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν!

Μάλιστα, η Ζανκτ Πάουλι ανήρτησε στο Twitter την εν λόγω μάσκα, σχολιάζοντας ότι είναι... μίας χρήσης.


Πάντως αργότερα η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα δηλώσεις του... αληθινού Έβαλντ Λίνεν για τον 22χρονο επιθετικό: “Με τον Μάρβιν αποκτάμε έναν επιθετικό που έχει καλή τεχνική και πολύ καλή ταχύτητα”.

Από την πλευρά του, ο Ντουκς δήλωσε: “Ανυπομονώ για την πρόκληση της Ζανκτ Πάουλι”.

Τουλάχιστον ο Ντουκς κατάλαβε από την πρώτη μέρα του στην ομάδα σε τι... τρελοκομείο θα παίξει μπάλα!