Μπάγεβιτς: Στόχος η είσοδος στα playoff

Δεν βιάζεται να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών για τον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέτοντας ως προτεραιότητα την πρόκριση στα play offs και τη βελτίωση της ομάδας. “Μπορούσαμε τη νίκη”, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σερβοέλληνας τεχνικός για το χθεσινό 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

“Θέλουμε επιθετικό, αλλά όχι μόνο”, τόνισε για τα μεταγραφικά. “Ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός, πολύ δύσκολη η κατάσταση σε ΑΕΚ και Άρη”, ανέφερε για τις πρώην ομάδες του ο Σερβοέλληνας τεχνικός. 

Αναλυτικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην εκπομπή "Εκ της διευθύνσεως" για: 

-τη χθεσινή ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ: “Όπως ήταν η εικόνα του αγώνα, ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που είχαμε ευκαιρία να βάλουμε 2-3 γκολ. Αν είχαμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Δεν θα ήθελα να αναλύσω τι είχαμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, ειδικά για την ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να εδραιώσουμε τη θέση μας στην πεντάδα. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε σωστά κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε λειτουργώντας τελείως λάθος. Στο δεύτερο γύρο πιστεύω πως θα σκοράρουμε πιο εύκολα. Δημιουργούμε ευκαιρίες κι αυτό είναι καλό”. 

-τους στόχους του Ατρομήτου: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία, αν δεν λύσουμε κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε έναν στόχο, να μπούμε στα play offs και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε”. 

-τα μεταγραφικά σχέδια του Ατρομήτου: “Οι μεταγραφές είναι στο χέρι της διοίκησης και θα δούμε. Έχουμε αρχίσει κάποιες επαφές για παίκτες. Θα δούμε τι θα πετύχουμε και τι όχι. Δεν θέλουμε να πάρουμε μόνο επιθετικό. Με βάσει τις οικονομικές μας δυνατότητες θέλουμε να πάρουμε τον καταλληλότερο παίκτη για την ομάδα. Αν υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον ενίσχυση, γιατί όχι;”. 

-το αν είναι ικανοποιημένος στον Ατρόμητο: “Περνάω πολύ καλά στο Περιστέρι. Πολύ ωραία”. 

-το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: “Ο Ολυμπιακός είναι πιο ψηλά και πρέπει να το παραδεχτούμε. Στις άλλες ομάδες η διαφορά ποιότητας δεν είναι μεγάλη και ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε ή να χάσει από οποιονδήποτε. Ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει καλά, ενώ άλλες έχουν παίξει καλά όπως ο Πανθρακικός και ο Πλατανιάς. Υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης που έχουν πολλά προβλήματα και είναι δύσκολη η κατάσταση και για τον κόσμο τους και για τους παίκτες τους και για όλους”. 

-τη νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού: “Η Βέροια έχει καλούς παίκτες και μπορεί να παίξει καλύτερα από ό,τι έχει παίξει. Δεν περίμενα όμως να κερδίσει τόσο εύκολα τον Παναθηναϊκό”.