Ο χειρότερος της ιστορίας του ο φετινός Παναθηναϊκός

Το χειρότερο πρώτο γύρο πρωταθλήματος στην ιστορία του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με τη βαριά ήττα στη Βέροια με σκορ 3-0.

Τα αρνητικά ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο για τους πράσινους. Το τριφύλλι ηττήθηκε και από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες (Πανθρακικός, Πλατανιάς, Βέροια) του πρωταθλήματος, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση με μόλις 16 γκολ ενεργητικό αλλά και τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο.

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Βέροια. Το στραβοπάτημα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και τα επιτυχή αποτελέσματα, θεωρεί ο Γιάννης Αλαφούζος ότι αποτελεί πισωγύρισμα για την ομάδα και την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι παίκτες και όχι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε οδικώς στην Αθήνα από τη Βέροια παρά το γεγονός ότι είχε εισιτήριο να γυρίσει με την ομάδα αεροπορικώς, με τον εκνευρισμό του να είναι διάχυτος. Ο λόγος που ανάγκασε τον πρόεδρο του τριφυλλιού να το κάνει αυτό ήταν ότι δεν ήθελε να δει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Περίπου 10 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες μετά τη βαριά ήττα από τη Βέροια με 3-0.

Οι φίλαθλοι δε βρέθηκαν κοντά με τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο από μακριά φρόντισαν με τις αποδοκιμασίες τους να δείξουν πως ο κόσμος της ομάδας μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τη νέα ήττα της ομάδας.