Υπόκλιση στη Βασίλισσα του Βορρά

Με χαρακτηριστική άνεση υπέταξε η Βασίλισσα του Βορρά, Βέροια, τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 3-0, ενώ είχε και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, κόντρα σε ένα Τριφύλλι με πολλά αμυντικά προβλήματα και αναιμική ανάπτυξη.

Η Βέροια προηγήθηκε στο 14', όταν ο Ιωάννου βρέθηκε ξεχασμένος από την άμυνα του Παναθηναϊκού μετά από ασίστ του Ολαϊτάν, ανοίγοντας το σκορ με πλασέ.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν απείλησε τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, και στο 43ο λεπτό η Βέροια διπλασίασε τα τέρματά της, και πάλι με τον Ιωάννου, με κεφαλιά προ κενής εστίας, μετά από κακή έξοδο του Καρνέζη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 53' η Βέροια πέτυχε το 3-0, με ωραίο σουτ του Μπαργκάν, ρίχνοντας οριστικά τους Πράσινους στο καναβάτσο.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν με τον Χουχούμη στο 73', όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Προς το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Θάνος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισβάλει στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από τις γραμμές του γηπέδου, ενώ δύο λεπτά αργότερα σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Με την ήττα αυτή ο Παναθηναϊκός παραμένει καθηλωμένος στην 8η θεση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, μαζί με τον Πανθρακικό, ενώ η Βέροια πήρε βαθμολογική ανάσα, πιάνοντας στη 12η θέση την Ξάνθη με 15 βαθμούς.