Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Άρης και Ξάνθη

Δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Άρης, καθώς “κόλλησε” στο 0-0 με την Ξάνθη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε για τον Άρη στο 28', όταν ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε με υπερένταση.

Η Ξάνθη “απάντησε” στο 39', με τον Ονουάτσι που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρίν.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε όμως στο 53', όταν ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση, ο Σούνας έκανε δύο προσποιήσεις, το σουτ του κόντραρε, η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα, του οποίου το σουτ απέκρουσε δύσκολα ο Λοντίγκιν, ενώ στην επιστροφή της μπάλας ο Καραγιάννης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Ξάνθη διατήρησε το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό σε μία δύσκολη έδρα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης βρίσκεται στους 13 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό ΑΕΚ, που έχει και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ στους 15 βαθμούς έφτασε η Ξάνθη.