ΑΕΚ: Τα δίνει όλα για τη νίκη

Νίκη – ανάσα αναζητά απόψε η ΑΕΚ στις 17.15, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο.

Πιθανή επικράτησή της επί της ομάδα του Περιστερίου θα την ανακουφίσει και θα την βρει σε άλλη θέση – εκτός από την τελευταία – στο τέλος του πρώτου γύρου.

Σε περίπτωση που κερδίσει θα ξεπεράσει την Κέρκυρα που έχει έναν βαθμό περισσότερο, με πιθανότητες να βρεθεί και μπροστά από τη Βέροια που λίγο αργότερα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε πως δεν βλέπει τίποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών δοκιμάζοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα σε μία διάταξη που θυμίζει περισσότερο 4-3-3.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος δεν έχει τον Φέτση στη διάθεσή του, δοκίμασε τον Κορδέρο μοναδικό αμυντικό χαφ και τους Κατίδη και Γκερέιρο να τον πλαισιώνουν, με τον Φουρτάδο και τον Φούντα στους γνώριμους ρόλους των εξτρέμ και τον Παυλή σέντερ φορ.

Σε ότι αφορά την άμυνα, η απουσία του τραυματία Λαγού φέρνει τον Κοντοέ στη θέση του αριστερού μπακ, ο Βλάχος επανέρχεται από τιμωρία για να καλύψει το απέναντι άκρο, ενώ Γιάγκο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ με τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα.

Εκτός αποστολής πέραν των Φέτση και Λαγού έμεινε ο Μπουγαΐδης που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις και του Ρίκκα για λόγους τακτικής, Αραμπατζής, Κοτσαρίδης, Κατσικοκέρης, Τσούπρος, Σταματής, Αρκούδας και Γροντής συμπληρώνουν τη 18άδα.