Κέρκυρα : Χωρίς προβλήματα για τον αγώνα με τον Πανθρακικό

Κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν απασχολεί την Κέρκυρα μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό, στο Εθνικό Στάδιο του νησιού.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της ομάδας των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, γνωστοποίησε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Λεόν, Μπάρκογλου, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Καραπέτσας, Αγρίτης, Κρητικός και Σταμογιάννος.

Στη διάρκεια της ημέρας, αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Κερκύρας, όπου μοίρασε εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα με τους Θρακιώτες.

Η αντιπροσωπεία, που αποτελούνταν από τους Νίκο Τσουμάνη και Γιάννη Ριγανά, το γενικό αρχηγό, Αλέκο Αναλύτη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Φώτη Σκούρτη και τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, Ηλία Αλεξόπουλο, βρέθηκε στις γυμνασιακές εγκαταστάσεις και παρέδωσε 100 εισιτήρια.