Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ στην Καβάλα

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και απουσίες στην αποστολή της, ταξιδεύει το μεσημέρι της Τετάρτης η ΑΕΚ με προορισμό την Καβάλα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου (Πέμπτη 13/12).

Πρόθεση του Έβαλντ Λίνεν είναι να ξεκουράσει βασικά στελέχη της ομάδας του. Τεχνικός των κιτρινόμαυρων ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για το αυριανό παιχνίδι μετά το τέλος της πρωινής προετοιμασίας.

Κανονικά συμπεριλήφθη στην αποστολή ο Γιώργος Κατίδης, παρότι δεν ολοκλήρωσε την πρόγραμμα, αφού υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Εκτός αποστολής θα μείνει ο Παναγιώτης Λαγός ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως επίσης και οι Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο και Φούντας, Αρκούδας και Κοτσαρίδης, τους οποίους ο Λϊνεν θα ξεκουράσει ενόψει του αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Στην αποστολή επέστρεψε μετά από καιρό ο Νικολιάς.

Συγκεκριμένα, στο ματς με τη μακεδονίτικη ΠΑΕ, ο τεχνικός του Δικεφάλου θα έχει στη διάθεσή του τους Αραμπατζή, Μοσχονά, Γιάγκο, Κατσικοκέρη, Κατίδη, Τσίτα, Παυλή, Ρίκκα, Σταματή, Φέτση, Αγκιρίμπα, Β. Βλάχο, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Νικολιά, Γροντή, Τσούπρο, Κουρέλλα, Τσουκαλά