“Σκόνταψε” με την Ξάνθη ο Αστέρας στην Τρίπολη

«Σκόνταψε» ξανά ο Αστέρας Τρίπολης στη Superleague, καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ξάνθη, παρά το γεγονός όταν ήταν καλύτερος, ενώ είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Αρκάδες απείλησαν στο 25’, όταν από το φάουλ του Μπερτόλιο η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Τσενάμο, ενώ       στο δοκάρι σταμάτησε η μπάλα και στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στο 32’. Ωστόσο, το γκολ ήρθε τελικά στο 34’, με τον Σκούρτη να σκοράρει μετά από υποδειγματική αντεπίθεση.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο 55’, όταν ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τορμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπέρτο. Η Ξάνθη κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε στο 68’ με τον Νιέτο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Αστέρας ήταν αυτός που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ο Φάρκας έσωσε την Ξάνθη σταματώντας τον Παπαδόπουλο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η Ξάνθη είχε καλή στιγμή με τον Νιέτο.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αφήνοντας μία… πικρή γεύση στο στόμα των γηπεδούχων.

Σε άλλο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Superleague, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στη Λιβαδειά, παρά το γεγονός ότι οι Αγρινιώτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 20ό λεπτό με 2-0.

Ωστόσο, τα δύο γκολ του Μαρκόφσκι (11’ και 20’) δε στάθηκαν αρκετά για το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη, καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2        με τον Γιακουμάκη στο 40’, ενώ στο 47’ ο Μάντζιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 2-2.

Μάλιστα, ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι στο 59’, σε εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, ενώ στο 69’ ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Μπεχαράνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Λεβαδειακό να μην καταφέρνει πάντως να επωφεληθεί από το αριθμητικό του πλεονέκτημα.