Δύσκολο για Φετφατζίδη ανοιχτό για Τάτο

Με τη μορφή δανεισμού ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του, τους Γιάννη Φετφατζίδη και Ανδρέα Τάτο, ο Άρης με δεδομένους τους περιορισμούς που έχει να αντιμετωπίσει στο μεταγραφικό παιδίο η κίτρινη ΠΑΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για επαφές μεταξύ των δύο ΠΑΕ, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει θετική με δεδομένο ότι αμφότεροι δεν είναι στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Πιο δύσκολη παρουσιάζεται η περίπτωση Φετφατζίδη, που αν είναι να φύγει από την ομάδα του Πειραιά, με δεδομένο ότι έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016, προτιμάει να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα αλλά του εξωτερικού, ακόμα και ως δανεικός

Στην περίπτωση του Τάτου φαίνεται πως δεν ισχύει κάτι ανάλογο καθώς ο 23χρονος δεν δείχνει να είναι αρνητικός να μετακομίσει στον Άρη και στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορεί να αποκτήσει μόλις έναν ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών χωρίς να υπάρχει περιορισμός για αυτούς που είναι κάτω των 24 ετών. Μία αγορά εντός συνόρων για την οποία ο τεχνικός του Άρη Λούκας Αλκαράθ πρόκειται να ενημερώνεται καθημερινά από τον Γιάννη Μιχαλήτσο που έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου του 46χρονου Ισπανού.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η ΠΑΕ Άρης κινείται ήδη για την απόκτηση δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Για σήμερα το απόγευμα εξάλλου είναι προγραμματισμένη και η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΜΑ Άγγελου Γρόλλιου με τον ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ Άρης ομογενή επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη.