Έξοδος από τη διακεκαυμένη ζώνη με 2-1

Ένας αγώνας χωρίς αύριο ήταν αυτός στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Με τη νίκη τους οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πιάσουνστην βαθμολογία ακόμα τρεις ομάδες και να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν τα κατάφερε να συνεχίσει το σερί του επιτυχημένων αποτελεσμάτων, αλλά σίγουρα η ήττα δεν του στοίχισε.

Η ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Γκερέιρο έκανε το ένα - δύο με τον Φουρτάδο με τον πρώτο να βγαίνει πλάγια στα αριστερά και να βγάζει παράλληλη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Φούντα ανενόχλητο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Μετά το 15ο λεπτο ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του. Η πίεση των παικτών του Χριστόπουλου έφερε καρπούς και στο 26ο λεπτό, μετά από φάουλ του Ντε Βινσέντι, ο Φέτσης έχασε τον Μιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ψαράκι ανενόχλητος έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1 – 1.

Η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο 82ο λεπτο, έχοντας κερδίσει φάουλ από τα αριστερά. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα πέρασε από τα όλα τα κεφάλια και κατέληξε στο Σταματή στην μικρή περιοχή, ο οποίος στόπαρε και πλάσαρε τον Φεγκρούς γράφοντας το 2-1 και διώχνοντας το άγχος από τις κερκίδες.