Έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν

Νέο κρούσμα απειθαρχίας του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ. Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο νεαρός μεσοεπιθετικός γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής στις τάξεις της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο Λίνεν να τον διώξει από το ξενοδοχείο.

Ο 19χρονος φέρεται να είχε επεισόδιο με το γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που έγινε αντιληπτό από τον προπονητή του.

Ο Λίνεν πήρε το μέρος του γυμναστή της ομάδας με αποτέλεσμα να διώξει τον Κατίδη από το ξενοδοχείο και να τον παραπέμψει και στην διοίκηση της ομάδας. Ο νεαρός αναμένεται να απολογηθεί στην διοίκηση την Τρίτη και να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ο Λίνεν δεν υπολόγισε το κόστος, καθώς δεν έχει στην διάθεσή του τον Ισπανό Κορδέρο και πλέον χωρίς και τον Κατίδη δεν έχει λύσεις στα χαφ ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε την πειθαρχία της ομάδας και πλέον θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις με τους Παυλή, Σταματή να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Αντίδραση με... τιτίβισμα για τον 19χρονο Κατίδη

Ο Γιώργος Κατίδης, με δύο μηνύματά του στο Τwitter, φρόντισε να δείξει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι έφυγε από την αποστολή της ΑΕΚ, λόγω του επεισοδίου με τον γυμναστή της ομάδας. Ο νεαρός παίκτης που δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατέδειξε την στεναχώρια του.

"Κρίμα όμως πολύ, μόνο αυτό", ήταν το πρώτο του σχόλιο. Στο δεύτερο ήταν πιο εκφραστικός: "Γελάω με την ατυχία μου και το κακό πνεύμα που με ακολουθεί εδώ".