Νίκη για τους ερυθρόλευκους χάρη στο πρώτο 20λεπτο

To δυνατό πρώτο εικοσάλεπτο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έφτασε στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει την ενδέκατη φετινή του νίκη στη Superleague.

Αν και οι ερυθρόλευκοι προς το τέλος γέμισαν με άγχος τους οπαδούς τους, μιας και το σκορ ήταν ρευστό, το γρήγορο 2-0 -του πρώτου εικοσαλέπτου- είχε βάλει στέρεες βάσεις και έτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε με τελικό σκορ 2-1 του Πλατανιά και διατήρησε το αήττητό του έπειτα από 13 αγωνιστικές, πηγαίνοντας αήττητος και άνετος στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με εκτέλεση πέναλτι του Αμπντούν, που κέρδισε ο Ιμπαγάσα από τον Δέντσα, ενώ στο 19' με κεφαλιά του Τοροσίδη έγινε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ουντότζι στο 37', με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος, αν και οι Πειραιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν εμφανώς διαφορετική και υποτονικότερη.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν 35 βαθμούς και διατηρούν διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε στους 15 βαθμούς και συνεχίζει τη μάχη της παραμονής.