ΑΕΚ: Καμία εξέλιξη στις οφειλές προς ποδοσφαιριστές

Με το... αριστερό άρχισε η προσπάθεια συμβιβασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει χρήματα. Μετά τη θετική εξέλιξη με την αποδοχή του οικονομικού διακανονισμού από τους προμηθευτές υλικού και υπηρεσιών, οι Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς... ξαμολήθηκαν στους δρόμους για να συμβιβάσουν τα ποσά που διεκδικούν παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους κιτρινόμαυρους.

Κανένας από τους τρεις, ωστόσο, δεν παρέστη στη συνάντηση με το δικηγόρο Μηνά Λυσάνδρου, τον νόμιμο εκπρόσωπο δηλαδή των Σεμπάστιαν Σάχα, Γιώργου Αλεξόπουλου, Βάργκας και Κέζου. Ο Κύπριος δικηγόρος εκνευρίστηκε από το... "στήσιμο" των τριών και μιλά για άσκηση των νόμιμων ενεργειών όπως έχουν δρομολογηθεί, καθώς θεωρεί ότι η προηγούμενη συνάντηση των δύο πλευρών που έγινε στο προπονητήριο των Σπάτων είχε ανεπίσημο χαρακτήρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Ανδρέας Δημητρέλος ακύρωσε και τη συνάντηση με τον μάνατζερ του Κριστιάν Νασούτι. Σαν αποτέλεσμα, τα θέματα με τις μεγάλες οφειλές προς ποδοσφαιριστές παραμένουν ορθάνοικτα.