Εξασφαλίζει την άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Συνάντηση με τον υπεύθυνο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ θα έχει σήμερα αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού (με τους Τουμαζάτο και Μπαλωμένου), ώστε να εξασφαλίσει και τυπικά η ομάδα την άδεια για την επόμενη σεζόν. 

Εκείνο που προκύπτει από το «πράσινο» στρατόπεδο είναι πως έχουν τακτοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν υπάρχει αμφιβολία για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, με το «τριφύλλι» να παίρνει κανονικά την άδεια. 

Άλλωστε, η διοίκηση πληρώνει κανονικά όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο και τους διακανονισμούς. Όσον αφορά το θέμα των χρεών, και αυτά θα τακτοποιηθούν, αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πραγματοποιεί εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη και πάρει τα χρήματα που του αναλογούν από την UEFA. 

Μία καλή πορεία στο Europa League ή συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, θα βοηθήσει αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. 

Τα τυπικά και για τους Κροάτες 

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας εκτιμάται πως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις υποθέσεις του Μλάντεν Πέτριτς και του Γκόρντον Σίλντενφελντ. 

Με τον Κροάτη επιθετικό υπάρχει συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες και απομένουν κάποιες (οικονομικές) λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η παραμονή του στην ομάδα. 

Από την πλευρά του, ο «Σίφο» αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τη διαφορά στο οικονομικό να μην είναι μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν. 

πηγή: sport-fm.gr