Σε αχαρτογράφητα νερά τα διοικητικά του Άρη

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης. Η σύσκεψη των φορέων του συλλόγου σημαδεύτηκε από έντονες αντιπαραθέσεις. Παρά την αρχική πρόθεση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, περί διορισμού νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πολύ εύκολο, λόγω των διαφωνιών που προκύπτουν στα πρόσωπα.

Όπως για παράδειγμα, το βέτο που ετέθη εντός της αίθουσας, για τον δικηγόρο, κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, η περίπτωση συμμετοχής του οποίου στο νέο σχήμα, απομακρύνεται.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών και δύο μέλη της απελθούσας διοικούσας επιτροπής (Κατσιαούνης, Ζαμπέτας), οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για την κίνηση της ΚΜΑ να τους καθαιρέσει, χωρίς να έχει εναλλακτική λύση, αφήνοντας ουσιαστικά ακέφαλη την ΠΑΕ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπ' αυτές τις συνθήκες, δεν μπόρεσε να προχωρήσει το θέμα προπονητή και ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα, ποια θα είναι η εξέλιξη στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Εάν μπορεί να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα, αυτό είναι πως ο Αρης βαδίζει ολοταχώς προς τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στην Κοινωνία Μελών, μέσω της οποίας θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.