Αναστασάκος: “Μια άλλη ημέρα θα αδικηθούμε εμείς”

Περιχαρής δήλωσε ο Ηλίας Αναστασάκος για τη νίκη της ομάδας του, του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος επιθετικός υποστήριξε ότι το θέμα των διαιτητικών αδικιών είναι μέρος του παιχνιδιού.

"Μπορεί σε κάποια σφυρίγματα ο διαιτητής να έπαιξε ρόλο, όμως σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε ότι κάθε Κυριακή είναι πρώτο θέμα η διαιτησία, σε κάποιο άλλο ματς θα αδικηθούμε ή αδικηθήκαμε εμείς. Για μας είναι μεγάλη νίκη, δεν κερδίζεις κάθε μέρα τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα και το δείχνει σε Ελλάδα και Ευρώπη", τόνισε ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων,σε τελείως αντίθετο ύφος, όπως γίνεται αντιληπτό, από τον Αντώνη Αντωνιάδη του Παναθηναϊκού, ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατήγγειλε αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε: "Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα δίνουμε μεγάλη σημασία στη διαιτησία, ίσως ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες. Σε γενικές γραμμές όμως ήμαστε καλύτεροι στον αγώνα, δείξαμε πως ήμασταν πιο έτοιμοι γι' αυτό το ματς, πάντα ήμασταν πρώτοι στις φάσεις".